Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
Julkaistu
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuonna 2014 voittanut, Makeaa-leivontablogia pitävä Liisa Westerberg vinkkaa ohjeen helppoihin airfryer-munkkeihin. Ohje on Liisan Instagram-tililtä.
- Annosmäärä: 12 kappaletta
Ainekset
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl kardemummaa
- 1,5 tl leivinjauhetta
- 2,5 dl (300 g) kreikkalaista jogurttia
Lisäksi
- Öljyä air fryeriin
- voita munkkien voiteluun
- sokeria viimeistelyyn
- kinuski- ja suklaakastiketta tarjoiluun
Valmistusohje
- Mittaa jauhot, leivinjauhe ja kardemumma kulhoon ja sekoita.
- Lisää jogurtti ja vaivaa tasaiseksi (älä vaivaa liikaa, että munkit kohoavat hyvin).
- Ota taikinasta lusikalla paloja ja pyörittele jauhotetuin käsin palloiksi.
- Paista kahdessa erässä kevyesti öljytyssä air fryerin korissa 200 asteessa noin 11 minuuttia.
- Anna jäähtyä hetken, voitele ja pyörittele sokerissa.
Ohje ja kuva: Liisa Westerberg/Instagram
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
MasterChef Suomi: Kokonaisena paistettu naudan sisäfile, perunagratiini ja punaviinikastike, Pilvin resepti
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut