Näin maksamakkaraa kuuluisi oikeasti ottaa pötköstä
Maksamakkaraekspertti paljastaa oikeaoppisen tavan pötkön käyttöön. Katso videolta helppo kikka!
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla Suomen suosituimman herkkumaksamakkaran täyttävän jo 50 vuotta. Pääsimme myös kurkistamaan kulisseihin, ja yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljasti MTV Uutisille, miten tuote tehtaalla valmistetaan.
Samalla selvitimme myös vastauksen oleelliseen kysymykseen: miten maksamakkaraa kuuluisi oikeasti pötköstä ottaa? Kannattaako maksamakkarapötköä kuoria ja leikata siitä veitsellä viipaleita, vai onko oikea taktiikka pötkön puristaminen?
Maksamakkara-asiantuntija näyttää videolla kaikista kätevimmän tavan pötkön käsittelyyn. Tällä tekniikalla ei tule hävikkiä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Minna Kuukan "tosi nopea marenkikakku" eli raparperi-marenkikakku
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Paras kesäkeitto – Sadun ohjeella teet legendaarisesta ruoasta taivaallisen hyvää
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Raparperipiirakka – helppo resepti valmiista piirakkapohjasta
-
Mansikka-halloumisalaatti – paras kesäsalaatti törkeän hyvällä kastikkeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle